Vi er altid på udkig efter nye talenter

Er du en dygtig sælger? Så er det dig, vi leder efter!

Billede af kassebil.dk computer

Vi er begyndt at få vokseværk. Derfor er vi også på udkig efter nye talenter, der er vil være med på vores rejse mod være danmarks førende portal for firmabiler.

Vi har et altoverskyggende mål: at gøre det nemt for vores kunder at finde deres næste bil. Så er du en dygtig sælger, så er det helt sikkert dig, vi leder efter. Erfaring inden for bilbranchen spiller ingen rolle. Faktisk er det vigtigste, at du har gåpåmod og viljen til at lære nyt, samt at du er god til at tale med mennesker. Herudover er det vigtigt, at du er god til at arbejde selvstændigt og tage ansvar, og være koordinerende.

Lige nu søger vi personale i følgende stillnger:

Mekaniker i Silkeborg
Vi søger en dygtig mekaniker til at styrke vores team i Silkeborg. Som mekaniker hos os vil du have ansvar for vedligeholdelse og reperationer af vores salgsbiler. Vi værdsætter erfaring og kompetence, og vi tilbyder et positivt arbejdsmiljø samt muligheder for faglig udvikling.

Erhvervssælgere i områderne nordjylland og fyn
Vi søger en engageret erhvervssælger i områderne nordjylland og fyn. Som erhvervssælger vil du have mulighed for at drive salget af vores produkter/tjenester og opbygge langvarige kunderelationer. Vi søger proaktiv og resultatorienteret personer med stærke kommunikationsevner.

Har du spørgsmål til stillingerne, så tøv ikke med at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig!